Voždovac: SNP 1389 zloupotrebljava decu u političke svrhe

Voždovac 11.Novembar 2013. – Izborna kampanja na Voždovcu zahuktala se do usijanja a pored plakatiranja svih mogućih površina, deljenja propagandnog materijala širom opšrine Voždovac ima čak i zloupotrebe maloletne dece u političke svrhe! Srpski narodni pokret 1389 koji se, navodno, zalaže za gajenje „sportskog i zdravog duha“ kod, doduše, samo srpske omladine, ne zazire ni od direktne zloupotrebe maloletnika za besplatno deljenje propagandnog materijala tog pokreta.SNP 1389 Voždovac - zloupotreba dece u političke svrhe

Dečak sa Voždovca star 12 godina deli nalepnice Pokreta 1389

Reporteri Beogradskih novina imali su, sasvim slučajno, priliku da budu svedoci angažovanja četrnaestogodišnjih maloletnika sa Voždovca od strane Pokreta 1389 za deljenje propagandnog izbornog materijala tog pokreta mlađim dečacima od sebe (!) što je klasična zloupotreba maloletne dece u političke svrhe prvog stepena.

Voždovac - deca dele propagandni materijal SNP 1389

Dečaci od 14 godina kao „šefovi“ propagandnog tima Pokreta 1389

Da šteta koju SNP 1389 nanosi građanima Voždovca i društvu u celini bude veća, doprinosi transparentni nemar i elementarna nekultura kada je odlaganje otpadnog izbornog materijala u pitanju – sav otpad nastao nakon lepljenja izbornog materijala,  dečaci koje je Pokret 1389 protivzakonito angažovao u stranačke svrhe, ostaje po ulicama, haustorima i prolazima širom Voždovca.

Voždovac - Pokret SNP 1389 ostavlja otpad po gradu

Ružna poruka biračima – đubre Pokreta 1389 rasuto po Voždovcu

Poznata je činjenica da nekim političkim akterima ništa nije sveto u borbi za skupljanje jeftinih političkih poena ali kršenje zakona i javna zloupotreba dece u političke svrhe bi ipak morala naići kako na javnu, tako i na reakciju i osudu nadležnih organa.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar