Voždovac: Naprednjaci ubedljivo najpopularniji,za njima demokrate

Agencija za Istraživanje resursa,tržišta i javnog mnjenja „PULS SRBIJE LTD“ iz Beograda izvršila je tokom minule nedelje istraživanje raspoloženja birača sa opštine Voždovac povodom predstojećih lokalnih izbora na toj opštini.

PULS SRBIJE - VOZDOVAC

Prema rezultatima ankete u kojoj je učestvovalo 8.535 građana sa biračkim pravom koji žive na teritoriji opštine Voždovac, Srpska napredna stranka (54.6 %) ubedljivo je najpopularnija partija na Voždovcu, a slede je Demokratska stranka (12.5 %) i Socijalistička partija Srbije (7.3 %).

Liberalno-demokratska partija (6.2 %) se još uvek „drži“ iznad cenzusa kao i Ujedinjeni regioni Srbije (5.3 %).

Srspska radikalna stranka (1.4) je po običaju gotovo bez pristalica a prijatno iznenađenje je popularnost Zelene ekološke partije (3.8 %) koja je ipak nedovoljna za samostalan ulazak u voždovački parlament.

7 Comments

  1. SRAMOTA!!! Kako to da vam se uvek „omakne“ da ne pomenete DSS i Vojislava Kostunicu??? Zasto se toliko bojite DSS-a? Na zalost, nateraste me da pomislim da je ovo, ipak, narucena anketa… Hvala.

  2. Popularnost naprednjaka ima tendenciju konstantnog rasta.Tome ima udela i Djilasove mnogobrojne afere,mahinacije,lopovluci jer nema dana da neka njegova nova afera ne izadje u javnost…danas je namestanje posla od 54 mil eura svome kumu a sutra verovatno nesto novo.Bas je pravi KUM… Don Corleone

Ostavite komentar