UONS: Skandalozna i nedopustiva haranga žute mafije nad Draganom J. Vučićevićem zbog istine!

Udruženje onlajn novinara Srbije (UONS) osudilo je skandaloznu i očito političku presudu kontroverznog sudije Zorana Tejića koja je poslala u zatvor, potpuno nevinog, novinara Dragana J. Vučićevića, urednika dnevnog lista Informer.

U Srbiji je danas postala praksa da se svaka i gola istina o žutim lopovima kažnjava, a da laži žute mafije o drugima budu nekažnjene, što govori da je sudska mafija u kandžama duboko ukopane žute države i njenih pripadnika koji su i dalje infiltrirani u svim institucijama i sferama društva.

UONS zahteva reviziju sudskog postupka protiv Vučićevića i izuzeće sudskog veća Drugog osnovnog suda u Beogradu koje je sudilo Vučićeviću, ili čak izuzeće tog očigledno žutog sudijskog bastiona, odnosno tog suda.

UONS zahteva ispitivanje motiva sudije Zorana Tejića za donošenje skandalozne presude novinaru Vučićeviću, jer se sudija Tejić „istakao“ dosta ranije traženjem saslušanja tadašnjeg predsednika Slobodana Miloševića zbog prijave nekog pijanog konobara, i harangom nad bolesnim Petrom Panićem, navodnim kumom predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Nedopustivo je da neki sudija, koji je verovatno simpatizer žutog podzemlja, donosi sudijske odluke u skladu sa svojim ličnim političkim uverenjima, a ne sa postulatima pravne države.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar