UONS: Novinari predlažu Vladimira Đukanovića za novog ministra kulture i informisanja!

Udruženje onlajn novinara Srbije (UONS) oglasilo se danas saopštenjem povodom konsultacija predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima svih parlamentarnih partija u vezi sa izborom novog premijera Srbije i budućih ministara, prenosi srpska novinska agencija SIA.
Ovo, kako kažu, „jedino nezavisno novinarsko udruženje u Srbiji“ predlaže Vladimira Đukanovića za novog ministra kulture i informisanja republike Srbije.
U obrazloženju koje prenosimo u celosti, navode se sve prednosti kandidature Vladimira Đukanovića.
„Novinar i političar Vladimir Đukanović je, prema sopstvenim rečima, “što se novinarstva tiče, prošao sve stadijume, od pisanog, preko radio do TV novinarstva“.
Dugogodišnji je više nego uspešni radio i TV voditelj.
Radio je kao novinar na famoznom radio „Fokusu“, jedinom slobodnom mediju za vreme totalitarne diktature Borisa Tadića i njegove kriminogene Demokratske stranke, televiziji “Svet plus” i pisao za dnevni list “Pravda”.
Na televiziji “Kopernikus” vodi kultnu emisiju “Na kafi sa Đukom”.
Vladimir Đukanović jedan je od malobrojnih novinara u Srbiji koji se nikada nije u svojoj novinarskoj karijeri kompromitovao kolaboracijom sa kriminogenim elementima iz okruženja totalitarne Demokratske stranke i svih njenih mnogobrojnih frakcionaških restlova.
Mišljenja smo da i novinari, a ne samo političari, treba da iznesu svoje mišljenje kada je izbor ministra kulture i informisanja Republike Srbije u pitanju, a naš izbor je Vladimir Đukanović.“

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar