Sremčica: Brutalno ubistvo ili saobraćajna nesreća?

Hitna pomoć oko dva sata posle ponoći dobila više poziva od građana koji su ih obavestili da neko leži na putu

sremčica, nesreća, gaženje, grudni koš, printskrin tv pink
 

BEOGRAD – Na potezu između Sremčice i Železnika rano jutros pronađen je brutalno povređeni muškarac (33) koji je nepomično ležao pored puta. On je usled izuzetno teških povreda preminuo u Urgentnom centru, a veruje se da je pregažen automobilom, rekla je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Doktorka je rekla da je služba Hitne pomoći oko dva sata posle ponoći, dobila više poziva od građana koji su ih obavestili da neko leži na putu.

„Kada je došla ekipa, videla je brutalan način povređivanja nepoznatim mehanizom. Grudni koš muškarca bio je otvoren. On je odvezen na odeljenje reanimacije Urgentnog centra, gde je i preminuo“, kazala je Macura.

Nezvanično, teško povređenog muškarca pregazilo je čak nekoliko automobila, a prvi je stao jedan taksista koji ga je primetio kako leži pored puta i pozvao Hitnu pomoć. Stanje u kojem ga je zatekao bilo je užasno, a prizor zastrašujuć.

Međutim, prema najnovijim informacijama, nesrećnog čoveka u Železniku udarilo je jedno nepoznato vozilo čiji je vozač pobegao s mesta nesreće. Gaženje se dogodilo u Ulici Stevana Filipovića bb.

„Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja“, istakli su u Informativnoj službi MUP Srbije.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar