SNS: Dosta smo uradili na Voždovcu, s obzirom na budžet

Beogradski odbor SNS saopštio je da je ta stranka na opštini Voždovac „mnogo uradila, s obzirom na budžet kojim je raspolagala“, a koji je, kako tvrde naprednjaci, „DS, koja je vodila grad, znatno smanjila“.SNS: Dosta smo uradili na Voždovcu, s obzirom na budžet!U saopštenju Beogradskog odbora SNS tvrdi se da je DS dok je vodila Beograd, 10 puta smanjila budžet u odnosu na period kada su demokrate bile na vlasti.

Naprednjaci navode da su asfaltirali ulice, rešavali komunalne problem, renovirali škole i obdaništa, ali i da se decentralizacijom Beograda može uraditi mnogo više, jer to znači više nadležnosti, manje birokratije, više investicija i više radnih mesta.

„Otvorićemo kancelariju za mlade preduzetnike, a sva školska dvorišta biće pokrivena video nadzorom“, navode naprednjaci.

Beogradski odbor SNS navodi i da u potpunosti podržava lidera te stranke i prvog potpredsednika vlade Aleksandra Vučića u borbi protiv korupcije, jer je to jedini put ekonomskog oporavka i države i njenih građana.

______________________________________________________________________________________________

Prema prognozama svih prestižnih agencija za istraživanje javnog mnjenja, SNS će nakon predstojećih februarskih izbora u Beogradu suvereno upravljati Beogradom.
Voždovac je do sada, na žalost, bio zapostavljan od strane Đilasove gradske nomenklature jer je bio „opoziciona“ opština u odnosu na Đilasovu gradsku oligarhiju.
U interesu SVIH građana Voždovca je da opština Voždovac ima predstavnike vlasti koji će imati prohodnost u gradskom parlamentu a i u republičkom.
Svaki odgovoran i savestan stanovnik Voždovca na predstojećim lokalnim izborima glasaće za SNS,jer je to u interesu svih stanovnika Voždovca.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar