Slbodan Boškan novi sportski direktor OK Vojvodina

Upravni odbor Odbojkaškog kluba Vojvodina jednoglasno je za novog sportskog direktora izabrao nekadašnjeg reprezentativca i trofejnog igrača Novosađana Slobodana Boškana.

Boškan je na toj funkciji nasledio dugogodišnjeg sportskog direktora Nikolu Marića koji je postao savetnik za sportska pitanja.

„Marić je neodvojivi deo kluba, kao pojedinac zaslužan za mnoge uspehe, dok je Boškan ozbiljno pojačanje i deo je priče o budućnosti Vojvodine. Smatrali smo da je sada pogodan trenutak, jer bismo možda, da smo čekali, ispustili Boškana“, objasnio je Dragoljub Zbiljić potpredsednik Upravnog odbora Vojvodine.

Pojačanje je dobio i Upravni odbor, a novi članovi su Nenad Ćaćić glavni i odgovorni urednik Prvog programa Radio televizije Vojvodina i Ljubomir Jovanović, bivši uspešni rukometaš.

„Veliko mi je zadovljostvo i čast što sam postavljen za sportskog direktora. Prvo, jer je to klub u kojem sam igrao, stasao i postao igrač, a drugo zato što sam postavljen na funkciju na kojoj je svih ovih godina bio Nikola Marić. Zahvaljujući iskustvu, znanju i načinu rada on je ostavio trag i imao udela u rezultatima. Upravo zbog toga nisam se dvoumio. Za mene će to biti veliki izazov, posebno nakon novih dešavanja u klubu. Vojvodina je brend, ima iskustvo, organizaciju, uspehe, nova Uprava donela je nadgradnju, a smatram da još ima prostora da napreduje u svim segmentima, a posebno u mlađim kategorijama“, istakao je Boškan.

Izvor i foto RTS

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar