REPORTER

Nezavisni dnevni magazin

Sevojno: Kamenovane prostorije SNS!

U noći između petka i subote, kako je saopštio užički odbor SNS, kamenicama su polomljena stakla na prostorijama te stranke u Sevojnu * Uz ocenu da je u pitanju „vandalski napad“, užički naprednjaci tvrde da su te kamenice „poruka o tome da je je opozicija potpuno izgubila kompas“

Od pre nekoliko dana, stranačke prostorije sevojničkih naprednjaka se nalaze u Kulturnom centtru u Sevojnu. Na prozorskim staklima te ustanove su nalepljeni plakati sa likom Aleksandra Vučića i predizbornom porukom „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Sevojno“, što je i naziv koalicije koju predvodi SNS na loklanim izborima u gradskoj opštini Sevojno, koji će se održati 4.marta.

– Srpska napredna stranka neće ni na koga bacati kamenje. Nastavićemo da podržavamo politiku koja kamen ugrađuje u puteve i mostove, koja popločava put u bolju budućnost Srbije. Ove kamenice su poruka da je opozicija potpuno izgubila kompas, a građani će to znati da prepoznaju i 4. marta će stati na stranu napretka, poručuju iz užičkog odbora SNS.

– Sramno je da neko“, ocenjuju užički naprednjaci, „nedostatak svojih ideja pokušava da nadoknadi bacanjem kamenica na ideju za bolju i jaču Srbiju“.

Uz isticanje da je u pitanju  „vandalski napad“, u saopštenju je navedeno da je policija obavila uviđaj i da se „svi nadamo brzom okrivanju počinilaca varvarskog čina, vandala kojima očigledno smeta masovna i nedvosmislena podrška građana Sevojna izbornoj listi „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Sevojno“.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: