Razočarenje srpskih rukometaša posle poraza od Švedske

Srpski rukometaši nisu krili razočaranje posle poraza od Švedske ali ne gube nadu: Znate kakvi smo mi ludaci!

Srpski rukometaši Vladimir Cupara, Petar Ðorđić i Petar Nenadić bili su razočarani posle poraza od Švedske (30:25) i ističu da su propustili veliku šansu za plasman u drugi krug.

Sada Srbija zavisi i od Hrvatske koja mora da pobedi Island, a potom i da savlada isti tim u utorak kako bi otišli u Zagreb.

– Ostaje žal što nismo uspeli da preokrenemo utakmicu, u ključnim trenucima nam se u napadu događao pad koncentaracije. I meni, naravno. Sledi nam borba sa Islandom – rekao je golman Cupara novinarima u Splitu posle meča.

Njegov saigrač Petar Ðorđić naglasio je mnogobrojne promašaje.

– Šteta, propustili smo priliku. Previše smo promašivali, nekoliko kontri… Nema nam druge nego da damo sve od sebe protiv Islanda, pa šta bude. Žao mi je jer imam osećaj da smo imali Šveđane, došli smo na minus dva i promašili napad za minus jedan.

Najbolji srpski igrač Petar Nenadić priznao je da ga je više zaboleo poraz od Švedske nego protiv Hrvatske.

– Šteta, mnogo mi je žao zbog poraza, teže mi je pao nego protiv Hrvatske jer mislim da smo mogli više. Ali, videli ste što je njihov golman sve branio. Sada moramo da pobedimo Island, ali znate kakvi smo mi „ludaci“, sve je moguće. Dok god sam ovde i dok postoji šansa verujem da možemo dalje– poručio je Nenadić.

Utakmica između Srbije i Islanda igra se u utorak od 18.15.

 Izvor i foto  Telegraf

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar