REPORTER

Nezavisni dnevni magazin

Rašković Ivić: Beli je preleteo kod Vučića!

Ljubiša Preletačević Beli je postao ono protiv čega se borio – kaže potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić i ocenjuje da je Beli preleteo kod Vučića

„Preletačević je ostao bez uporišta u svom pokretu „Sarmu probo nisi“. Ti mladi ljudi predvođeni Prilepkom su ga ostavili nezadovoljni suštinom njegove politike koja se iz pokazivanja farsičnosti vlasti pretvorila u farsičnost radi farsičnosti. A Beli je time postao pravi Preletačevic – i to kod Vucica. Da li je Beli Vučićev „koristan idiot“ ili svesno, namerno i u dogovoru unosi ideju besmisla i zavitlavanja u politiku za račun i u ime Vucica, ne znam“, kaže Rašković Ivić.

Sanda Rašković Ivić ocenjuje da su zamajavanje mlađih birača, obesmišljavanje i ismevanje svake političke ideje prijemčivi za mlade.

 

„Beli time odvodi birače od različitih opozicionih opcija da bi ih parkirao u nigdinu i jalovost. Naravno, ne odvodi naprednjačke birače, jer ta vojska maršira „kapilarnim glasovima“. Ali smatram da on iz sve snage radi za Vučića“, zaključuje Rašković Ivić i dodaje da niko ne voli da bude namagarčen i da je Beli namagarčio svoje birače za Vučićev račun.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: