OTKRIVAMO: Svi Marjanovići isključili mobilne telefone dok je Jelena zverski ubijana!

Više tužilaštvo završilo je istragu o ubistvu pevačice „Granda“ Jelene Marjanović, koje se dogodilo 2. Aprila 2016. godine i očekuje se da uskoro bude podignuta optužnica protiv njenog supruga Zorana

U vreme kada je Zoran Marjanović prijavio policiji da je poslednji put video suprugu Jelenu, njegov telefon, kao i telefoni ostalih članova njegove porodice bili su isključeni, utvrđeno je analizom mobilnih telefona i baznih stanica!

Kako saznajemo, prostorno-vremensko veštačenje koje je rađeno u sklopu istrage pokazalo je da je bazna stanica u Borči telefone članova porodice osumnjičenog za ubistvo supruge registrovala tek pošto je njeno telo pronađeno sledećeg dana u kanalu u Crvenki.

– Postoje dva ključna dokaza na kojima će se zasnivati optužnica protiv Zorana. Prvi je veštačenje mobilnih telefona i utvrđivanje baznih stanica na kojima se nalazio on, ali i članovi njegove porodice. Utvrđeno je da su u vreme kada je on rekao policiji da mu je supruga nestala, a koje se poklapa s vremenom njene smrti, mobilni telefoni Marjanovića bili isključeni, uključujući i Zoranov broj – otkriva izvor upućen u istragu.

Sporno vreme

Podsetimo, kako se navodi u krivičnoj prijavi, Jelena je ubijena 2. aprila 2016. između 16.47 i 17.10. Sumnja se da je u to vreme Zoran, koji je na nasipu ostao s njihovom ćerkom Janom, devojčicu nakratko ostavio samu, ubio suprugu, a potom se vratio po dete.

– Detaljnom analizom utvrđeno je da nijedna bazna stanica u to vreme nije registrovala njihove brojeve, što dovodi do zaključka da su telefoni bili isključeni, to jest sumnja se da su oni, iz nekog razloga, istovremeno isključili telefone. I Zoranov telefon bio je isključen do momenta kada je pozvao prijatelja policajca da mu javi da je Jelena nestala. U to vreme on jeste bio na nasipu – otkriva naš sagovornik detalje analize.

Prema njegovim rečima, na osnovu tog podatka došlo se do zaključka da je Zoran u vreme ubistva bio u blizini Jelene.

Biološki tragovi

– Telefoni ostalih Marjanovića ostali su isključeni sve do sledećeg dana, to jest do vremena kada je telo žene pronađeno u kanalu. Mobilni su ponovo gotovo istovremeno uključeni – dodaje izvor iz istrage.

Odbrana traži snimke
KAMERA SNIMILA ZORANA I JANU
Više tužilaštvo u Beogradu završilo je istragu i kompletiralo spise, ali je, kako saznajemo, odbrana podnela zahtev da im se dostave svi snimci, obaveštenja od građana, kao i rezultati DNK analiza koji su bili dostupni istražiteljima koji su vodili postupak. Navodno, oni sumnjaju da nisu imali uvid u sve dokaze koji su korišćeni.
– Jedna od kamera, čiji snimak nije potpuno jasan, zabeležila je na nasipu praktično siluete čoveka i deteta, za koje se veruje da su osumnjičeni i njegova ćerka – kaže izvor iz istrage.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar