NEPISMENI GANGULA OPET HARA: Posle “NAMBIJE” na red su došli “RIJALITI ŠOVOVI”! (VIDEO)

Predsednik opštine Novi Beograd, bivša desna ruka svrgnutog gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa, bivši pripadnik Demokratske stranke i jedan od opozicionih kandidata za gradonačelnika prestonice Aleksandar Šapić ponovo je briljirao * Posle sad već legendarne NAMBIJE, MAGASTRIRANJA i DIJAMETRALNIH STAVOVA, na red su došli i RIJALITI ŠOVOVI? * Šapić je, inače, “doktor nauka”, a doktorirao je na Fakultetu za poslovno-industrijski menadžment univerziteta Union u nekom selu kod Mladenovca

Šapićevi lapsusi i greške u padežima, koje je još u martu 2013. godine izgovorio u emisiji “Utisak nedelje” u kojoj je gostovao sa Vukom Jeremićem, prepričavaju se i danas.

Šapić je u toj emisiji, između ostalog, umesto Namibija rekao “Nambija“, a pohvalio se i da je “magastrirao“, kao i da Demokratska stranka, čiji je tada bio član, i Liberalno demokratska partija imaju “dijametralne stavove“, dok je umesto u Republici Srpskoj izgovorio “Republiki Srpski“.

Kandidat za gradonačelnika Beograda sada je otišao korak dalje. Gostujući u jednoj televizijskoj emisiji Šapić je govorio nadražaju koji izazivaju “RIJALITI ŠOVOVI”.

Šapić je, inače, “doktor nauka”, a doktorirao je na Fakultetu za poslovno-industrijski menadžment univerziteta Union u nekom selu kod Mladenovca (!), dok je diplomu menadžera u sportu stekao na univerzitetu koji su osnovali braća Karić, na kojem je i magistrirao, a ne “magastrirao”.

https://www.youtube.com/watch?v=jDx9ymfP_Go

Be the first to comment

Ostavite komentar