NEPISMENI GANGULA OPET HARA: Posle „NAMBIJE“ na red su došli „RIJALITI ŠOVOVI“! (VIDEO)

Predsednik opštine Novi Beograd, bivša desna ruka svrgnutog gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa, bivši pripadnik Demokratske stranke i jedan od opozicionih kandidata za gradonačelnika prestonice Aleksandar Šapić ponovo je briljirao * Posle sad već legendarne NAMBIJE, MAGASTRIRANJA i DIJAMETRALNIH STAVOVA, na red su došli i RIJALITI ŠOVOVI? * Šapić je, inače, „doktor nauka“, a doktorirao je na Fakultetu za poslovno-industrijski menadžment univerziteta Union u nekom selu kod Mladenovca

Šapićevi lapsusi i greške u padežima, koje je još u martu 2013. godine izgovorio u emisiji „Utisak nedelje“ u kojoj je gostovao sa Vukom Jeremićem, prepričavaju se i danas.

Šapić je u toj emisiji, između ostalog, umesto Namibija rekao „Nambija„, a pohvalio se i da je „magastrirao„, kao i da Demokratska stranka, čiji je tada bio član, i Liberalno demokratska partija imaju „dijametralne stavove„, dok je umesto u Republici Srpskoj izgovorio „Republiki Srpski„.

Kandidat za gradonačelnika Beograda sada je otišao korak dalje. Gostujući u jednoj televizijskoj emisiji Šapić je govorio nadražaju koji izazivaju „RIJALITI ŠOVOVI“.

Šapić je, inače, „doktor nauka“, a doktorirao je na Fakultetu za poslovno-industrijski menadžment univerziteta Union u nekom selu kod Mladenovca (!), dok je diplomu menadžera u sportu stekao na univerzitetu koji su osnovali braća Karić, na kojem je i magistrirao, a ne „magastrirao“.

https://www.youtube.com/watch?v=jDx9ymfP_Go

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar