REPORTER

Nezavisni dnevni magazin

LOTO DOBITNIK SA DORĆOLA: Ubo „sedmicu“ kod Veselina!

BEOGRAD je dobio još jednog loto milionera *Nepoznati sugrađanin, u petak uveče postao je bogatiji za oko 1.750.000 evra, kada je u 6. kolu igre na sreću „Loto“ izvučena „loto plus“ kombinacija * Dobitnik je talične brojeve 2, 7, 8, 10, 11, 13 i 28, uplatio na Starom gradu u SZR „Račić“, u Ulici cara Dušana 26.

Veselin Račić, vlasnik radnje u kojoj je uplaćen dobitni tiket
Još ne mogu da verujem da je loto milioner baš u mojoj radnji uplatio dobitne brojeve – priča, skoro u dahu, vlasnik zanatske radnje Veselin Vesko Račić (63). – Bilo je kod mene „petica“ i „šestica“, ali nikad premija. Čim i zvanično dobijem obaveštenje od „Državne lutrije Srbije“, na vratima lokala zakačiću natpis ispisan velikim slovima: „Ovde je izvučen ‘loto plus’ milioner!“

U radnji koju drži već 24 godine, a u kojoj je moguće narezati ključeve i razviti fotografije, najčešće mušterije upravo su ljubitelji igara na sreću. Nekom od njih, Vesko ili njegova supruga Ljiljana, doneli su sreću.

– Nemam ni predstavu ko bi mogao da bude taj srećnik – iskren je Račić. – Komšije celo jutro svaraćaju i pitaju znam li ko je bio taj srećnik. I neki deka, kad je čuo da je kod mene izvučen dobitak, poslao je unuka sa tiketom da proveri da on možda nije bio taj srećnik.

„LOTO“ DOBITNICI
PRE samo desetak dana na Miljakovcu je izvučena „loto“ „sedmica“, a dobitnik je osvojio premiju od oko 300.000 evra. „Sedmica“ je izvučena i krajem prošle godine, a srećniku koji je tiket uplatio u Odžacima donela je čak 4,4 miliona evra. U martu 2017. je i jedan Mladenovčanin postao bogatiji za nešto manje od 1,2 miliona evra.

Vesko priča i da se često šali sa igračima, koji mu obećavaju da će ga, ako „ubodu“ premiju, poslati na Maldive ili povesti na pusto ostrvo. Možda će mu, kaže, uskoro brzom poštom stići i koverta s parama, ako novi milioner reši da ga časti.

– Dečko nije znao koji su izvučeni brojevi, pa se tresao kao prut. Mnogo njih ovde uplaćuje „loto“. Ima starijih komšinica koje igraju po jednu kombinaciju, do onih pasioniranih igrača sa oprobanim sistemima, koji uplaćuju i nekoliko tiketa po 3.000 dinara. Ne mogu ni da pretpostavim ko bi mogao da bude novi milioner. Neka mu je sa srećom!

Dobitnu kombinaciju, „tešku“ 207.019.825 dinara, srećni Dorćolac uplatio je u petak oko 13.20, sa još devet kombinacija, „loto plus“ i jednom džoker kombinacijom. Iz „Državne lutriji Srbije“ kažu i da ga je ovo koštalo 920 dinara.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: