Konjarnik: Devojci (21) pucano u glavu!

Jedna devojka je teško povređena kada je na nju pucano u Ustaničkoj ulici u Beogradu, rekla je jutros portparolka Hitne pomoći, Nada Macura.

pokrivalice

Devojka (21) teško povređena nakon pucnjave!

Devojci (21) pucano je u glavu oko jedan sat posle ponoći i ona je sa povredama opasnim po život prevezena na odeljenje reanimacije Urgetnog centra.

„Lekari su konstatovali ulaznu ranu ispod desnog oka, a izlaznu ranu temeno levo. U pitanju je teška trauma“, rekla je Macura.
Prema njenim rečima u noći između subote i nedelje u Beogradu su se dogodile i četiri saobraćajne nesreće u kojima su teške povrede doživela dvojica motociklista. Jedan mladić (21) prilikom pada sa motora u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Zemunu – polomio je obe butne kosti, dok je motociklista (55) u nesreći ispred Arhitektonskog fakulteta povredio
karlicu, levu potkolenicu i levi lakat.
Protekle noći povredjeno je 17 navijača u tučama zbog održane fudbalske utakmice Partizana i Crvene Zvezde.
„Na samoj utakmici povređeno je 13 osoba, dok su četiri povređene ispred stadiona“, rekla je Macura i dodala da su navijači uglavnom imali povrede glave, rasekotine i opekotine od baklji.

Lekari Hitne pomoći imali su ukuono 120 intervencija, od čega 40 na javnom mestu. Od hroničnih bolesnika najčešće su se javljali srčani pacijenti.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar