REPORTER

Nezavisni dnevni magazin

Konjarnik: Devojci (21) pucano u glavu!

Jedna devojka je teško povređena kada je na nju pucano u Ustaničkoj ulici u Beogradu, rekla je jutros portparolka Hitne pomoći, Nada Macura.

pokrivalice

Devojka (21) teško povređena nakon pucnjave!

Devojci (21) pucano je u glavu oko jedan sat posle ponoći i ona je sa povredama opasnim po život prevezena na odeljenje reanimacije Urgetnog centra.

„Lekari su konstatovali ulaznu ranu ispod desnog oka, a izlaznu ranu temeno levo. U pitanju je teška trauma“, rekla je Macura.
Prema njenim rečima u noći između subote i nedelje u Beogradu su se dogodile i četiri saobraćajne nesreće u kojima su teške povrede doživela dvojica motociklista. Jedan mladić (21) prilikom pada sa motora u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Zemunu – polomio je obe butne kosti, dok je motociklista (55) u nesreći ispred Arhitektonskog fakulteta povredio
karlicu, levu potkolenicu i levi lakat.
Protekle noći povredjeno je 17 navijača u tučama zbog održane fudbalske utakmice Partizana i Crvene Zvezde.
„Na samoj utakmici povređeno je 13 osoba, dok su četiri povređene ispred stadiona“, rekla je Macura i dodala da su navijači uglavnom imali povrede glave, rasekotine i opekotine od baklji.

Lekari Hitne pomoći imali su ukuono 120 intervencija, od čega 40 na javnom mestu. Od hroničnih bolesnika najčešće su se javljali srčani pacijenti.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: