REPORTER

Nezavisni dnevni magazin

KOMEDIJAŠ: Zaječarski politikant Boško Ničić glumi sebe u seriji „Ubice mog oca“!

Boško Ničić drži neidentifikovane ženske gaće na Farmi

Serija „Ubice mog oca“ zabeležila je veliki uspeh tokom emitovanja prvog serijala ali je na režimskim televizijama zabranjena jer se bavi korupcijom u policiji * Iako je Vučić zabranio emitovanje ove serije na režimskim televizijama, njegov ljubimac Boško Ničić je u inat njemu postao glumac amater u toj seriji * Veliko interesovanje za ovo dramsko ostvarenje i dalje vlada a među glumce prošvercovao se ovog puta i najnoviji Vučićev ljubimac Boško Ničić, Dinkićev ekspert za pljačku iz zloglasne grupe G17+ iz Zaječara * Boško Ničić voli da bude u javnosti na bilo koji način pa je tako svojevremeno bio i u rijalitiju Farma na kojoj se bavio neidentifikovanim ženskim gaćama * Ničić u seriji glumi sopstvenu verziju Srećka Šojića odnosno sebe, političara koji pijucka piće u kafani i uživa

NOVA SEZONA, NOVI GLUMCI A MEĐU NJIMA I KOMEDIJAŠ BOŠKO NIČIĆ

Nova sezona biće upotpunjena i novim glumcima, a uz njih u ovoj seriji naći će se i aktuelni gradonačelnik Zaječara i kadar Mlađana Dinkića a sada Vučićev ljubimac Boško Ničić.

On će se pored dužnosti gradonačelnika i člana Predsedništva SNS-a oprobati i kao glumac, jer se, u epizodnoj ulozi pojavljuje u nastavku serije ’’Ubice moga oca’’.

Nedavno je to i sam potvrdio objavivši post na svom Facebook profilu, gde se rame uz rame našao sa glavnim glumcima pomenute hit serije, ali i doajenom srpske narodne muzike Šabanom Šaulićem.

Ničić se pojavljuje u nekoliko scena snimanih u kafani kako sedi sa društvo za stolom, pijucka piće i uživa u muzici. Za susednim stolom je glavni glumac Vuk Kostić, koji pije žestoko piće, i prebira uspomene.

“ Pozvali su me i ponudili me da se pojavim u nekoliko kadrova nastavka serije ’’Ubice moga oca’’ i ja sam pristao“, potvrdio je Ničić.

Prva epizoda drugog serijala koja je tokom prošle godine oborila sve rekorde gledanosti u Srbiji „Ubice mog oca 2“ biće emitovana na novom „TOP“ kanalu.

Reč je o digitalnom kanalu koji je od skoro počeo da se emituje samo na SBB-u, Total TV-u i IKOM-u i dostupan je u osnovnoj, analognoj ponudi kao i na D3 poziciji 8, D3i na pozicijama 217 i 253, Total TV-u na poziciji 12 i EON-u.

– Osim onih koji uopšte nemaju kablovsku televiziju, a takvih je puno na selima i u malim mestima, ‘Ubice 2’ neće moći da gledaju ni korisnici IPTV-a ‘Telekoma Srbije’ ni drugih manjih kablovskih operatera, koji ukupno drže oko 46 odsto TV tržišta – objašnjava naš sagovornik iz RATEL-a.

On procenjuje da će gledanost „Ubica 2“ biti znatno manja od polovine TV publike u Srbiji, bez obzira na staru slavu serije:

 Kablovski kanali, bez obzira na sadržaj i promociju koju imaju beleže mnogo manju gledanost od televizija sa nacionalnom frekvencijom. Recimo, američku televiziju N1, koja je svim SBB-ovim korisnicima numerisana na broju jedan i koja ima veliku reklamu jer je to NATO propagandni televizijski kanal namenjen gledaocima na Balkanu, gleda između 50.000 i 100.000 ljudi – objašnjava naš izvor.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: