Jovičić: Đilas je Beograd doveo do stečaja, krčmio je gradsku imovinu kao svoju

Трчање Драгана Ђиласа да се слика испред објеката које гради град Беогад само показује оно на шта је Српска напредна странка годинама упозоравала – да он Београд сматра својом приватном имовином, коју је крчмио како је хтео, и тако град довео до милијарде евра дуга.

Aleksandar JovičićЂилас би требало да разуме да ништа од објеката није градио он, већ да изградњу свега у Београду плаћају грађани, који пуне буџет и тако обезбеђују функционисање града. Када Ђилас, који је у међувремену постао милионер, буде градио неки мост или обданиште од својих пара – слободно може да се слика поред тог објекта.

Све што Ђилас тврди да је он лично радио, заправо је грађено од пара Београђана, а шта се радило и какав је био квалитет градње сазнали смо током последњих месеци, јер се полако открива да су објекти били преплаћивани, да се урушавају, прокишњавају…

Ђилас нема право да се хвали изградњом било чега, јер је, задужујући Београд за милијарду евра, угрозио изградњу свега што је започето, а са тим и функционисање Београда. Предлажемо му да својим парама изгради било шта, а затим да се испред тога слика. Само да не буде на штету грађана, као што је својеремено од Пионирског града и малишана Београда отео простор да би тамо сместио своју кућу „Великог брата“.

 Александар Јовичић, потпредседник Извршног одбора   Српске напредне странке

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar