REPORTER

Nezavisni dnevni magazin

JERKOV: DS će imati svog kandidata, partneri dobrodošli!

Poslanica Demokratske stranke (DS) Aleksandra Jerkov izjavila je danas da će o nastupu na beogradskim izborima organi stranke doneti odluku koja će biti u najboljem interesu građana, ističući da niko iz DS ne odbacuje mogućnost dogovora sa strankama koje su im bliske po stavovima

„Gradski odbor DS, organi DS će doneti odluku koja će biti u interesu građana. Niko ne odbacuje i svi ističemo da želimo dogovor što većeg broja onih koji mogu da se dogovore oko bilo čega, a svakako da je tih dosta“, rekla je Jerkov.

Na pitanje da li je DS definitivno donela odluku da će u Beogradu imati svog kandidata, ona je kazala da je doneta ta odluka, ali da je istovremeno rečeno da se i dalje razgovara sa drugima.

„Dragan Šutanovac je u nekoliko navrata rekao da DS neće stati iza nekog kao nekakva radna snaga, i tako dalje, što ne znači da neće biti nekakvog partnerstva. Organi stranke, pre svega beogradski, doneće odluku koja će biti u najboljem interesu građana“, kazala je ona.

Ona je kazala da svi u DS ističu da žele dogovor što većeg broja onih koji mogu da se dogovore i koji su po stavovima bliski DS.

„Svi govorimo o zajedničkomo opozicionom bloku u koji bi ušle sve stranke i svi koji su bliski DS po stavovima“, kazala je ona i dodala da Beograđani ne treba da žive ovako kako žive i da je obaveza DS da uradi sve što može da se stanje u gradu promeni.

Upitana šta misli o tome kakav je Dragan Đilas bio kao gradonačelnik, ona je kazala da je bio dobar gradonačelnik i da nisu bile lake okolnosti u kojima je vodio DS nakon što je Srpska napredna stranka došla na vlast.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: