Ивановић: Коначно у Партизану, сад желим да дам гол Звезди

Најбољи фудбалер првог дела Суперлиге Ђорђе Ивановић рекао је да му је драго што је после исцрпљујућих преговора коначно из Спартака стигао у Партизан и додао да му је један од следећих циљева гол у „вечитом дербију“ против Црвене звезде.

ИЗВОР

Ивановић, који је прошлог новембра дебитовао за А тим селекције Србије у пријатељској утакмици против Јужне Кореје, у редовима шампиона Србије носиће дрес са бројем 18.

„Надам се да ћу оставити дубок траг у Партизану. Да би направио велику каријеру, мораш да играш у Партизану, а ја хоћу велику каријеру. Зато сам ту“, рекао је Ивановић на званичној промоцији на стадиону у Хумској.

Како наглашава спреман је да одговори свим високим захтевима у Партизану.

„Волим изазове и притисак који ми одговара и води ме. Највише ми одговара да играм изa нападача, али шта год тражи тренер, ту сам. Могу да одговорим и на крилним позицијама, али и у самом нападу.“

Ивановић признаје да осећа велико олакшање што су се успешно завршили преговори Спартака и Партизана.

„Месец дана је трајала неизвесност, нисам могао мирно да спавам. Када се јуче све завршило, било ми је много лакше“, рекао је Ивановић и одсечно одговорио на питање да ли може и у дресу Партизана да затресе мрежу Црвене звезде.

„Могу, наравно“, поручио је 22-годишњи фудбалер.

Спортски директор црно-белих Ивица Илиев изразио је задовољство што је Ивановић потписао.

„Ивановић је после дуго времена узбуркао страсти и прелазни рок у Србији, дуго није било таквог играча који је одскочио, а да није из два наша највећа клуба. Било је логично да заврши у Партизану. Имао је неколико одличних понуда, мново уноснијих него што је Партизанова, али није трговао њима. Од првог тренутка преговора, када је дао реч да ће играти за нас, издржао је све притиске.“

Илиев је додао да је Ивановић сам најзаслужнији што је дошао у Партизан јер је од почетка инсистирао.

„Није јурио главом само да оде из земље. Очекујем велике ствари од њега, да чак буде бољи, иако је одиграо сезону из снова. Он је будућност Партизана и репрезентације Србије“, закључио је Илиев, уз констатацију да очекује још три појачања – на месту задњег везног, офанзивнијег везног и нападача.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar