EKSKLUZIVNO: Snimak prebijanja Peconija!

Kako je prebijen Peconi? Pogledajte ekskluzivni snimak kada Crnogorac Željko Rutović usred Beograda tuče Srbijanca Peconija…

Novinar Stefan Cvetković objavio je video na YooTube link koji vodi ka snimku, nakon čega se velikom brzinom proširio po društvenim mrežama.
Snimak sigurnosne kamere hotela Prag na kom se vidi brutalno prebijanje i ranjavanje kontroverznog biznismena Predraga Rankovića Peconija pojavio se prethodnih dana na društvenim mrežama. Nije poznato ko ga je objavio, ali je nedugo nakon toga snimak obrisan sa mreža, najverovatnije na zahtev Rankovića. Na sudu još nije odlučeno hoće li snimak biti korišćen kao dokaz protiv napadača, iako on jasno pokazuje šta se te noći dogodilo i opovrgava iskaz bar jednog od svedoka pucnjave.

Ubrzo zatim, snimak je obrisan, a na njegovom mestu stoji objašnjenje da je uklonjen zbog „potraživanja autorskih prava“ od strane Rankovićeve Happy TV.

Sada možete pogledati snimak koji je preuzet sa profila na Fejsbuku novinara Cvetkovića.

(https://www.facebook.com/stefan.cvetkovic.148/videos/vb.610307040/10155522755147041/?type=2&video_source=user_video_tab)

Podeli ovo: