Duško Vujošević dobio je slučaj protiv Partizana

Bivši trener Partizana Duško Vujošević dobio je slučaj protiv crno-belih na sudu prema kojem velikan iz Humske mora da mu isplati 113.000 evra.

Vujošević je u sredu obavestio Partizan da je dobio spor na BAT, otkrio je predsednik kluba Ostoja Mijailović, gostujući na RTS.

Partiza ima rok od sedam dana da izmiri dugovanje prema svom najtrofejnijem treneru, inače mu sledi blokada FIBA koja će onemogućiti registrovanje novih igrača. Klub je već neko vreme u blokadi, što je potvrdio i predsednik

„Mislim da je Duško Vujošević obeležio jedan deo istorije Partizana i da je čovek koji neće staviti svilan gajtan Partizanu oko vrata. Na tu pretnju koju je uputio gledam kao meru upozoranje za naplatu. Moram da mu kažem da je Partizan u blokadi i da ne može da naplati. Trenutno ne postoje sredstva u Partizanu, kojima to može da se plati“, dodao je Mijailović.

Prvi čovek Partizana je potvrdio izjavu doskorašnjeg trenera Miroslava Nikolića za B92 da neće tužiti klub, a on je prilikom raskida saradnje oprostio dve plate crno-belima.

Mijailović je otkrio i da je Rade Zagorac pre nekoliko nedelja potpisao dvoipogodišnji ugovor sa Partizanom, ali da se predomislio onog trenutka kada je „javnost saznala za taj dogovor“, pa je završio u redovima najgoreg španskig tima Real Betisa.

Izvor i foto B92

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar