REPORTER

Nezavisni dnevni magazin

DS nakon izbora: Šutanovac srećan, Pajtić u depresiji!

Šutanovac: Rezultat DS ohrabruje, tendencija rasta poverenja

Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je da je na lokalnim izborima u Pećincima, Negotinu, Kostolcu i Mionici, DS kumulativno ostvario „solidan, ohrabrujući“ rezultat od skromnih 14,28 odsto glasova.

To pokazuje da imamo tendenciju rasta poverenja. Ovaj rezultat ohrabruje“, kazao je Šutanovac na konferenciji za novinare u sedištu DS-a u Beogradu.

Po njegovim rečima, Demokratska stranka je u Negotinu osvojila 19 odsto, na izborima u Mionici 13,6, u Kostolcu 12,57 odsto a na izborima u Pećincima 8,56 odsto.

„To je rezultat pameti, plana i programa i svega što DS nosi 28 godina“, kazao je Šutanovac.

On je ocenio da je ostvarenim rezultatom na jučerašnjim lokalnim izborima „DS pokazao da je druga po snazi stranka u Srbiji i najavio da će na predstojećim izborima u Beogradu ta partija imati kontrolore na svim biračkim mestima“.

Šutanovac je dodao da je SNS jedini protivnik Demokratske stranke, kao i da DS ne vidi protivnike u opoziciji.

PAJTIĆ U DEPRESIJI!

Bivši lider DS Bojan Pajtić, za razliku od svojih bivših partijskih pajtaša koji slave težak poraz na lokalnim izborima, na društvenim mrežama kuka kao sinja kukavica!

 

Nesumnjivo besan, isfrustriran i debelo razočaran rezultatima koje je tzv. NATO opozicija postigla u pet opština u kojima su juče održani lokalni izbori, Pajtić je zakukao na Tviteru, uz podatke kako se njegova bivša stranka provela kao bosa po trnju i osvojila manje glasova nego 2014. godine.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: