REPORTER

Nezavisni dnevni magazin

DNO DNA: Lideri NATO opozicije posle Ivanovićeve sahrane đuskali na Balaševićevom koncertu!

Bez trunke obraza imorala * NATO opozicija, samo dan posle sahrane Olivera Ivanovića, provodila se na koncertu Đorđa Balaševića u Novom Sadu!

Pokušali su na dan sahrane mučki ubijenog Olivera Ivanovića da ubede one naivne u Srbiji da su mnogo tužni, glumili da su strašno potrešeni, pravili selfije na groblju, postavljali fotografije sa sahrane na društvene mreže, kukali što država ne proglasi dan žalosti a onda su sutradan otišli u provod!

NATO opozicija iznova je dokazala da nema ni stida ni srama. Samo dan posle sahrane Ivanovića, Đilas je svoju ekipu odveo na žurku! Sve kolone „žute ekipe“ okupile su se na koncertu Đorđa Balaševića u Novom Sadu, pevale i zabavljale se, ne propuštajući priliku da se time hvale na društvenim mrežama, prozivajući aktuelnu vlast i prosipajući jeftine predizborne slogane.

„Ucveljenog“ Đilasa čak je i Balašević pozdravio sa scene, a u provodu si bili i „vrli“ Zoran Živković zvani Bunda, Borko Stefanović zvani Cipelko, „braća Dalton“ iz Inđije Vladimir i Goran Ješić,  suvlasnik NDNV Dinko Gluhonjić i ostala žuta NATO bratija koja će, verovatno već danas, ponovo da namesti svoja tužna lica i zakuka zbog toga što je Srbima na Kosovu tako teško.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: