REPORTER

Nezavisni dnevni magazin

CIRKUS: Žuta opozicija kreće u kampanju za beogradske izbore iz Šapca!

Nekadašnje perjanice Demokratske stranke Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Borko Stefanović i bivši julovac i ombudsman Saša Janković, sastali su se u Šapcu s tamošnjim gradonačelnikom i predsednikom stranke Zajedno za Srbiju kako bi ta nekadašnja frakcija Demokratske stranke dala podršku kandidatu koalicije PSG i NS na beogradskim izborima

 

Kako je najavio Dušan Petrović, nekadašnji visoki funkcioner kriminogene Demokratske stranke i bliski saradnik svrgnutog diktatora Tadića a sada predsednik stranke Zajedno za Srbiju, na sastanku Đilasa, Jankovića i Jeremića s Nebojšom Zelenovićem u Šapcu biće reči o „načinu saradnje na izborima u Beogradu“. Sastanku će prisustvovati još jedan bivši demokrata a sada lider minorne i praktično nepostojeće Levice Srbije Borko Stefanović.

Upitan na koji način je moguće iz Šapca pomoći koaliciji oko Dragana Đilasa na izborima u Beogradu, Petrović je rekao da Zajedno za Srbiju ima stranačku organizaciju i u Beogradu.

– O svim konkretnim pitanjima, kao što rekoh, biće reči u Utorak – rekao je Petrović.

Inače, zanimljivo je da se žuta opozicija za prvo okupljanje i praktično početak kampanje opredelila za Šabac, jedini grad u Srbiji u kojem SNS zvanično nije na vlasti (Novi Beograd takođe ima naprednjačku vlast ali tamo je kobajagi „opozicioni“ gradonačelnik, sumnjivi „doktor nauka“ Aleksandar Šapić zvani Gangula).

Na pitanje da li se očekuje i raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, s obzirom na to da je najavljeno da će SNS ponovo odlučivati o tome već u sredu, odnosno dan nakon sastanka opozicije u Šapcu, Petrović je odgovorio odrično.

– Mislim da Vučić nema interes da ide na republičke izbore. Očekujem, inače, da će na sastanku u Šapcu biti reči o svim važnim političkim pitanjima – rekao je Petrović.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: