REPORTER

Nezavisni dnevni magazin

BRUKA I SRAMOTA: Nebojša Stefanović postao počasni građanin Grocke!

Vučićev ministar policije i bliski saradnik Nebojša Stefanović proglašen je počasnim građaninom opštine Grocka, a prilikom dodele priznanja rekao je da je to velika čast, ali i obaveza * Stefanović je izjavio da je „mnogo puta turistički dolazio u Grocku na ćevape i riblju čorbu, shvatajući njenu važnost za razvoj Beograda“

Beograd, 19. januara 2018. – Predsednik opstine Grocka Dragoljub Simonovic urucuje povelju pocasnog gradjanina Grocke ministru Nebojsi Stefanovicu na sednici Skupstine gradske opstine Grocka

„Ovo je priznanje svima onima koji su se sa mnom borili da opština Grocka bude bolje mesto za život. Ovo je lepa opština dobrih ljudi“, rekao je Stefanović.

Dodaje da je mnogo puta turistički dolazio u Grocku na ćevape i riblju čorbu, shvatajući njenu važnost za razvoj Beograda.

„Ovde se razvija turizam, ugostiteljstvo, a trudio sam se i da podignemo nivo bezbednosti ovde, da se deca edukuju kako da se zaštite od svih potencijalno opasnih stvari, da rastu bezbedno, srećno i zadovoljno“, naveo je Stefanović.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: