BITKA ZA VOŽDOVAC: SNP 1389 prvi krenuo u kampanju !

Voždovac – Iako prevremeni lokalni izbori na Voždovcu nisu još ni raspisani, kontroverzna NVO u Beogradu koja deluje pod nazivom „SNP 1389“ krenula je u uličnu kampanju najavljujući svoje učešće na lokalnim izborima u ovoj beogradskoj opštini.

SNP 1389 a

Pod izgovorom da „skupljaju potpise građana za podnošenje izborne liste“ aktivisti ove NVO na Banjici već danima upadljivo privlače pažnju prolaznika zaustavljajući ih na ulici i deleći im predizborni propagandni materijal.

Nejasno je šta građani zapravo potpisuju jer izbori nisu zvanično još raspisani i nema nikakve prateće dokumentacije koju izdaju nadležni organi.

SNP 1389

Najverovatnije je da „SNP 1389“ ovom uličnom akcijom zapravo evidentira tzv. „sigurne glasove“ na Voždovcu što ukazuje na izuzetnu ozbiljnost ove NVO kada su u pitanju lokalni izbori na Voždovcu.

Dok su tzv. „relevantne partije“ očito još uvek na godišnjem odmoru, ova desničarska NVO je praktično označila početak izborne trke na Voždovcu koja će, po svemu sudeći i najavama svih političkih aktera, biti odlučujuća  za dalju sudbinu aktuelne vladajuće garniture u Beogradu.

Izbori na Voždovcu biće zanimljivi i zbog ogromnog broja najavljenih izbornih lista partija, grupa građana i nezavisnih kandidata.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar