BIKE ROCK FEST u Beogradu!

PLAKAT2 347x487 Београд домаћин највећег рок   мото скупа у региону

БЕОГРАД  – Београд је добио први фестивал љубитеља Харлеј – Давидсон мотора, на којем су добродошли сви бајкери, али и они који воле добар рок звук. Бике Рок Фест, замишљен као вишедневна забавна манифестацију фестивалског карактера, намењена је популаризацији мотоциклизма као спорта и начина живота, одржаће се од 30. маја до 2. јуна на Доњем Калемегдану у Београду са мноштвом квалитетних  рок концерата у изводјењу најпопуларнијих домаћих и иностраних бендова.

Са циљем да се употпуни календар дешавања у нашем главном граду постане богатији за још један догађај по коме би Београд традиционално, из године у годину, посећивало на хиљаде страних туриста – љубитеља овог спорта.
Манифестација би званично почела 30. маја када би се постављали шатора излагача, сређивала бина и био организован дочек кампера док би се затварање одржало 2. јуна 2013. Године у 18 часова. Сваке вечери планирани су музички концерти а неки од изводјача су који ће наступати у на фестивалу су: Тони Монтано, Деспот (Аца Селтик), Бандx (Bandx (AC/DC real tribute), Гале (Кербер) & Најда (Смак), Галија, Дадо Топић & Тиме, Koffin Kats (USA), Краљевски Апартман, Аге оф Аqуариус (Македонија), Сwицхбладес, Ретроактив, Full Houze (Грчка), Пилоти, YU група, Атомско Склониште (Хрватска), Џепови, а на бини ће се појавити и бројни познати музичари, као гости изненађења.
Поред богатог музичког садржаја, фестивал обилује и другим занимљивим садржајима. Посебна атракција ће бити избор за МИС БИКЕ РОК ФЕСТ-а који ће бити одржан 31.маја, а победница овог такмичења ће се такмичити на избору за МИСС МОТО у Италији у септембру.
За први јун планирана је И једна од најинтересантнијих активности а то је вожња мотоциклима кроз град до Авале и назад до кампа. Учесници дефилеа ће угошћени на Ади Циганлији где ће се задржати око пола сата а дочек им је спремљен и на Авали. Ово ће бити идеална прилика да се гости упознају са знаменитостима и лепотама српске престонице.
Забава је планирана И за малишане који ће моћи да уживају у Забавном парку, који ће бити опремљен мотодромом, и другим најзнаимљивијим играоницама.
Основна замисао је да се на овај начин у Београду, по угледу на велике градске центре и туристичке дестинације широм Европе (  Villah – Faaker See, Austria; jezero Balaton – Mađarska; Daytona Amerika и сл.), традиционално окупљају љубитељи мотоциклизма и роцк музике, који би током трајања манифестације боравили у нашем граду.
Мото окупљања са сличним концептом су постале традиционалне у Европи, а број учесника и посетилаца на истим у сталном је порасту. С обзиром да је ово први пут да се манифестација оваквог типа одржава у Београду и Србији очекује се учешће око 5 000 мотоциклиста из региона, а да ће више од 100 000 посетиоца имати прилику да ужива уз звуке мотора и рок музике током четвородневног фестивала.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar