AUTSAJDERI: Kandidati SPS i LDP za gradonačelnika Beograda bez ikakvih šansi

Aleksandar Antić je inače poznat kao osoba koja može najviše da popije u zgradi skupštine Grada Beograda a kandidat LDP za gradonačelnika Beograda Željko Ožegović je nedavno isteran iz Demokratske stranke pa je prešao u LDP.

Kandidati SPS i LDP za gradonačelnika Beograda Antić i Ožegović. Antić se do sada, kao predsednik Skupštine grada Beograda i kao aktuelni ministar saobraćaja, dokazao kao čovek koji može odgovarati svim socijalnim i razvojnim izazovima Beograda, ocenio Dragan Marković Palma. Ožegović je u dva mandata bio predsednik SO Novi Beograd

Antić i OžegovićDvojac bez kormilara … potonuće zajedno

BEOGRAD – Poznati su prvi kandidati za gradonačelnika Beograda – ispred LDP biće Željko Ožegović, dok će ispred koalicije SPS-PUPS-JS biti Aleksandar Antić.

Kandidat koalicije SPS-PUPS-JS za gradonačelnika Beograda je ministar saobraćaja Aleksandar Antić, izjavio je danas predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Antić se do sada, kao predsednik Skupštine grada Beograda i kao aktuelni ministar saobraćaja, dokazao kao čovek koji može odgovarati svim socijalnim i razvojnim izazovima Beograda ali i kao osoba koja može najviše da popije u zgradi Grada Beograda!

Kandidat Liberalno demokratske partije za gradonačelnika Beograda biće Željko Ožegović rečeno je u toj stranci. Ožegović je nedavno isteran iz Demokratske stranke pa je prešao u LDP, a u dva mandata bio je predsednik opštine Novi Beograd.

1 Comment

  1. Nije u redu da izmisljate, nije tacno da je covek isteran vec je sam napustio DS jer nije hteo da ucestvuje u cepanju DS koje je bilo na vidiku a koje su na kraju Tadic i Djilas i napravili.

Ostavite komentar