ARSENAL: Sve je spremno za Vengerov odlazak, naslednik neočekivan?!

Priča se raširila jutros među navijačima Arsenala, navodno je Francuz spremio izlaznu strategiju, a veruje da će nasledniku ostaviti dobar tim

Venger ima ugovor još dve godine, ali čini se, da ako ne bude ušao u Ligu šampiona, bilo putem PL, bilo osvajanjem LE, dani su mu odbrojani.

Među navijačima Arsenala kruži priča da menadžment već radi na izlaznoj strategiji, da je jedan od razloga što je Ozil ostao i novi menadžer.

U pitanju je navodno Jogi Lev, a ne Karlo Anćeloti, kako se pričalo. Nemački selektor napušta „Pancere“ i prvi je kandidat za klupu Reala, ali u nemačkim i španskim medijima se pojavila informacija da ima potpuno drugo viđenje ekipe u odnosu na Florentina Pereza i da će odbiti ponudu.

Lev nije radio u klupskom fudbalu od 2004. bio je dve godine pomoćnik Klinsmanu u reprezentaciji, a onda preuzeo „Elf“ sa kojim je postao svetski prvak.

Zbog čega bi Venger otišao?

Prvo, zbog neuspeha, dve godine van Lige šampiona, pa i da osvoji trofej Liga kupa bi bile presuda za Francuza, uz to pritisak bi bio preveliki. Ni klub nema više mnogo strpljenja, videćemo kako će sve funkcionisati sa Obamejangom i Mihtarijanom, ali svejedno, ako ne bude bilo boljih rezultata, ovde glasine treba uzeti ozbiljno.

Inače, Venger neće otići iz fudbala ako ode iz Arsenala, mogao bi da, ili preuzme PSŽ ili čak da sedne na klupu reprezentacije Francuske, ako Dešamp napravi loš rezultat na Mundijalu u Rusiji.

Management team are working on an exit strategy for Wenger this summer – regardless of the outcome of this season. Joachim Löw is 1st choice and has been lined up to replace Arsène, after the World Cup.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar