Analitičar Mark Piči izneo dokaz o Novakovoj nespremnosti

Mark Piči : Ovo je dokaz da Novak Đoković nije spreman za povratak na teren!

Podsetimo, AO počinje sredinom januara, a Mark Piči tvrdi da Novakova povreda lakta nije zalečena u potpunosti.

Novak Đoković je posle šest meseci pauze zbog povrede lakta, najavio svoj veliki povratak na teren. Međutim, bivši teniser i  analitičar Skaj sporta i BBC-a Mark Piči ne veruje da je povreda potpuno zalečena.

Piči u svojoj analizi za Skaj sport primećuje promenu reketa, koja mu ukazuje da Nole ipak nije 100 odsto spreman.

– Gledajući Đokovićeve fotografije sa treninga u Monte Karlu, čini se da Novak ima drugačiji balans zbog razlike u težini reketa koji je promenio, a koji mu na neki način pomaže da ublaži probleme koje ima sa laktom.

– Svaka promena reketa koji vas je služio toliko dobro predstavlja još jedan dodatni dokaz koji pokazuje koliko je zapravo vremena potrebno za oporavak.

Foto: Miralem Čaušević

Ipak, Piči na kraju vidi i pozitivne strane pauze najboljeg srpskog tenisera.

– Postoje brojni faktori koji su prava nepoznanica kada je reč o Novakovoj 2018. godini. Pozitivno je svakako da uz sebe ia Andreja Agasija koji duboko veruje veliki povratak svog igrača. Novak takođe u svom timu ima i izvrsnog Radeka Štepaneka koji dobro poznaje dosta igrača.

Da podsetimo, najavljeno je da će se srpski teniser vratiiti na teren u petak na egzibicionom turniru u Abu Dabiju pa se tako svi u teniskoj Srbiji nadaju da će Pičijeva analiza biti samo još jedna promašena sportska prognoza.

Izvor i foto Telegraf

 

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar