Мишковић и Ђилас удружени у борби против Вучића и Српске напредне странке

Српска напредна странка је шокирана лажима које су стварни власници дневног листа Пресс, Мирослав Мишковић и Драган Ђилас изнели на насловној страни својих новина, а која говоре о тобожњој трговини местима у дипломатији и локалној самоуправи.

Српска напредна странка поставља следећа питања Мирославу Мишковићу и Драгану Ђиласу:
1. Када, где и коме је Александар Вучић, чију су слику двојица бизнисмена и политичара ставила на насловну страну дневног листа Пресс, понудио било какву функцију у дипломатско-конзуларним представништвима Републике Србије?
2. Да ли су Мишковић и Ђилас, трговци по професији, по принципу аутопројекције, дошли до закључка да је између Српске напредне странке и партнера у Влади долазило до било какве трговине?
3. До када ће Мишковић и Ђилас да прикривају своје власништво у дневном листу Пресс и зашто се увек крију иза напада других људи, уместо да отворено стану иза својих идеја и речи?

Српска напредна странка неће дозволити да појединци, ма колику финансијску и политичку моћ имали, звали се они Мирослав Мишковић, Драган Ђилас, или било како другачије, униште право грађана Србије на будућност и спрече државу да настави да се обрачунава са корупцијом и криминалом.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar