REPORTER

Nezavisni dnevni magazin

Željko Mitrović u bolnici, teško podneo smrt Mire Marković

Vlasnik televizije Pink i bivši poslanik i visoki funkcioner JUL-a Željko Mitrović doživeo je srčani napad juče nakon što je saznao da je preminula njegova dugogodišnja prijateljica, pomajka i saradnica Mira Marković, supruga pokojnog diktatora Slobodana Miloševića.

– Kada sam čuo da je moja Mira ispustila svoju napaćenu dušu, odmah mi se sve nekako zatamnilo pred očima, počeo sam da se gušim i samo sam osetio da ništa više ne osećam, kao recimo, kada se uzme čist kokain, razumete? – rekao je Mitrović juče u KBC zabrinutim novinarima Pinka, Informera, Kurira, Srpskog telegrafa i Studija B.

Na pitanje vidno potresenog novinara Informera “da li mu je Mira Marković ostavila neku poruku”, Mitrović je odgovorio:

“Ne, nikakvu oporuku mi nije ostavila, iako je iznela na Kipar onih sedam milijardi nemačkih maraka, ako se sećate, i bila je puna kao Titanik, ali ja sam joj zahvalan na svemu, jer prve milione zaradio sam upravo zahvaljujući njoj i JUL-u, pa dok nisam nju upoznao bio sam go kao puž golać, tek kada sam ušao u JUL ja sam se obogatio parama iz budžeta tada već raspale i opljačkane Srbije”, rekao je Mitrović.

Mitrović je dodao da nije u stanju da ode na sahranu Mire Marković, ali da će joj svakako upaliti sveću i to onu najveću i najskuplju, kada ode u crkvu…

4 thoughts on “Željko Mitrović u bolnici, teško podneo smrt Mire Marković

  1. Čini mi se, da u ovome (u ovoj izjavi) ima dosta cinizma i sarkazma prema svemu, celoj Srbiji, izrugivanje i nekakav trijumf, jer – eto, niko mu ništa ne može, svi su u stvari samo bednici i lopovi a on (i njegova Mira) su bili samo veoma (ili) – naj uspešniji u tome! Sa te strane je (reklo bi se) potpuno je u pravu, čitava SANU (navodna) “pamet” i “poštenje” Srbije su (u stvari) samo bednici i lopovi – idioti koje je ovaj (kako je rekao “niko i ništa” – “puž golać” i zahvaljajući njoj (MM) se obogatio novcem opljčkane Srbije! U stvari je poruka svim. pravnim institucijama i “poštenim” i “pametnim” “mudracima” iz SANU da su (u stvari) oni gluplji (daleko gluplji od njega) a lopovi su (verovatno) svi istog “kalibra” samo njihov je “hendikep” da su oni (eto) gluplji!

  2. IMENI BI POZLILO DOSLO VREME DA POLAZERACUNE I PRED BOGOM I PRED NARODOM I DAPROPEVE KOLIKO JESAMO POREZA UTAJIO KOLIKO JE SIRIO DEZINFORMACIJE I KOLIKO DOBIJA IZ BUDZETA DONACIJE DA NAS NJEGOVA RUZICASTA TELEVIZIJA BIONBARDUJE SVAKI DAN NA CELU SA PREDSEDNIKOM VUCICEM OD KOGA UZIVA ZASTITU DALI JE OVO SLUCAJNO ILI STVARNO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *