Zaječarsko krivosuđe gore od Sodome i Gomore!

Krivosudna mafija u Zaječaru gora je od Sodome i Gomore!  Tu se ne zna ko, s kim, koliko i za koje pare radi ono što je nezamislivo da se radi u normalno uređenim državama.

Na primer, državni pravobranilac u Zaječaru Saša Marinković, koji je zaposlio Mariju Tasić, ćerku kontroverznog tužioca Dragoslava Popovića zvanog Kadija bez konkursa (!) kao nagradu režima zato što je Kadija odnosno Popović bez ikakvog dokaza a uz pomoć Marijine majke, koja je predsednik Trgovinskog suda, optužio i uhapsio poznatog producenta Sašu Mirkovića zbog izmišljenih dela koja su kasnije odbačena na Apelacionom sudu.
Danas se po kuloarima zaječarskog establišmenta priča da Dragoslav Popović na svaki način pokušava već udatu ćerku da razvede i uda za tog istog pravobranioca od kojeg se ona, inače, i ne razdvaja. Svuda se viđaju zajedno, kao da su par. Ona je zaposlena kao njegov zamenik bez dana radnog staža i bez konkursa!
Popović je takođe svoju švalerku već udomio u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija!
Tu je u centru svih zaječarskih krivosudnih intriga i sudija Saša Živković koji je Mirkovića osudio u prvom stepenu za nepostojeći dug (u međuvremenu poništena presuda Popovićeve žene od strane Apelacionog trgovinskog suda) pa se tako zna ko pije i ko plaća i zašto se, zbog političkih motiva, uopšte sudilo Mirkoviću?
Za sve ovo, Saša Živković je dobio oprost grehova za svog tatu koji je kao direktor “Zaječar prometa” rasprodao i uništio ovu firmu. Celim postupkom su rukovodili Bosko Ničić, Dijana Hrkalović i Vladan Nikolić kao predsednik Osnovnog suda. Oni su izdavali naloge sudiji Ivani Rodić kao i ostalim sudijama u veću šta da rade i kako da izmišljaju dokaze.

ARHIVA

Da je Srbija zemlja čuda u kojoj je baš sve moguće znamo, ali da je moguće i to da režimski sudija koji se dovodi u vezu sa organizovanim kriminalom (!) sudi i presuđuje jednom opozicionom lideru – to već niko nije mogao ni da zamisli.

Pravnici se slažu i u oceni da će sudija Saša Živković nakon svega ovoga i nakon promene režima u Srbiji morati da bude doživotno lustriran i odstranjen iz pravosuđa Srbije * Zaječarska rašomonijada očigledno je kreirana u kuhinji zloglasnog politikanta i lokalnog kabadahije Boška Ničića a u cilju revanšizma i uklanjanja njegovog večitog političkog rivala Saše Mirkovića sa političke scene uoči lokalnih izbora u Negotinu i Beogradu, na kojima je Mirković najavio učešće ispred Narodnog radničkog pokreta čiji je inače potpredsednik i kandidat za gradonačelnika Beograda

MUP NEMA VEZE SA PRESUDOM, KO ODLUČUJE!?

Da je Srbija zemlja čuda u kojoj je baš sve moguće znamo, ali da je moguće i to da režimski sudija koji se dovodi u vezu sa organizovanim kriminalom (!) sudi i presuđuje jednom opozicionom lideru – to već niko nije mogao ni da zamisli!

Dakle, iako se zaječarski sudija Saša Živković tereti za učešće u organizovanoj kriminalnoj grupi lokalnog režimskog kabadahije Boška Ničića, on je ipak sudio i presudio oštećenom Saši Mirkoviću u izmišljenom procesu sa političkom pozadinom ! U obrazloženju presude, bez ijednog valjanog i dokumentovanog dokaza (!) a na osnovu samo navodne usmene instrukcije, Saša Živković je osudio producenta i opozicionog političara Sašu Mirkovića na godinu dana zatvora dok je prvookrivljena Milena Trajković kažnjena samo uslovnom kaznom (!) što nepobitno dokazuje da je ceo proces montiran u cilju eliminacije samo Saše Mirkovića i nikog drugog sa političke scene i iz javnog života uopšte.

Zaječarska rašomonijada očigledno je kreirana u kuhinji zloglasnog politikanta i lokalnog kabadahije Boška Ničića a u cilju revanšizma i uklanjanja njegovog večitog političkog rivala Saše Mirkovića sa političke scene uoči lokalnih izbora u Negotinu i Beogradu, na kojima je Mirković najavio učešće ispred Narodnog radničkog pokreta čiji je inače potpredsednik i kandidat za gradonačelnika Beograda.

MIRKOVIĆ NE ODUSTAJE OD POLITIKE!

Uplašen od mogućeg poraza na predstojećim lokalnim izborima u Negotinu i zabrinut za svoju najnoviju funkciju predsednika Regionalnog odbora za Timočku Krajinu vladajuće Vučićeve Srpske napredne stranke, nezvanični izvori kažu da je Boško Ničić (inače kadar lopovske Nove demokratije a kasnije i Dinkićevih „eksperata za pljačku“ iz tzv. G 17+) upregao u svoju kriminalnu organizaciju i sudiju Sašu Živkovića (koji je, doduše, već odavno njegov čovek koji je štitio Ničićeve kadrove i odbacivao sve tužbe koje su građani Zaječara podnosili protiv Ničićevih saradnika za vreme njegove prve vladavine u tom gradu!) da bi ovaj sudija, iako je protiv njega podneta krivična prijava zbog učešća u organizovanoj kriminalnoj grupi (!) neometano sudio Saši Mirkoviću i osudio ga bez ijednog valjanog dokaza na godinu dana zatvora u montiranom političkom procesu.

VUČIĆEV KARTEL NEMOĆAN!?

Stručnjaci se slažu u oceni da je pozadina procesa protiv Mirkovića isključivo političke prirode i klasična režimska revanšistička ujdurma koja je pravno neodrživa, a koja će na višoj instanci biti odbačena kao potpuno neosnovana. Takođe, pravnici se slažu i u oceni da će sudija Saša Živković nakon svega ovoga i nakon promene režima u Srbiji morati da bude doživotno lustriran i odstranjen iz pravosuđa Srbije.

Čak i u slučaju da se to nekim čudom ne dogodi u „zemlji čuda“ kakva je Srbija, Mirković će pravdu dobiti na međunarodnim sudovima uz prateće obeštećenje, dok će vinovnici kriminalnog udruživanja protiv njega sesti na onu klupu na kojoj je on do sada sedeo…

Podeli ovo:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*