ŠOKANTNO: Zamenik tužioca u Zaječaru Ivan Marković potvrdio da je sudska mafija iznad zakona (AUDIO)

Poznati producent Saša Mirković već duže vreme je žrtva zaječarske krivosudne mafije zbog svojih političkih stavova, protiv njega podižu se besmislene i ničim opravdane optužnice a sprega zaječarskih tužilaca i sudija sa režimskim političkim vrhom više je nego očigledna.

Mirković se nedavno interesovao oko toga dokle se stiglo sa njegovom prijavom protiv pojedinih tužilaca i sudija jer je mnogostruko oštećen, razgovarao je telefonom sa kontroverznim zamenikom tužioca u Zaječaru Ivanom Markovićem i došao do frapantnih saznanja da su tužioci u Zaječaru dobili nalog “s vrha” da ne gone, čak ni po službenoj dužnosti, svoje kolege!

 

Zvuči neverovatno ali je istina – sudije i tužioci su u Vučićevoj Srbiji iznad svakog zakona!

Inače je Ivan Marković samo zamenik višeg tužioca ali on je uzurpirao kancelariju višeg tužilaštva i kaubojski se ponaša na opšte zgražavanje građana Zaječara. Marković se inače ne razdvaja od naprednjačkih perjanica u Zaječaru Velimira Ognjanovića i ostalih pa očigledno smatra da mu je sve dozvoljeno pa i uzrpiranje kancelarije u kojoj ordinira.

Inače je produkcijska kuća Rikošet, u kojoj je Mirković jedan od producenata, u sklopu istraživanja sudsko-tužilačke mafije u Srbiji, došla do šokantnih detalja baš u vezi sa pomenutim zamenikom tužioca i njegovom intimnom prijateljicom iz istog tužilaštva, o čemu će Rikošet izveštavati u narednim danima.

Sve ovo samo potvrđuje spregu vladajuće političke i sudske oligarhije u Zaječaru i Srbiji uopšte…

Podeli ovo:

Pokrenite komentarisanje

Ostavite odgovor

Vaša mejl adresa neće biti objavljena.


*