Šešelj: Ko glasa za Sergeja Trifunovića, glasa za narkomana!

Odlično je to što su analize na VMA dokazale da Trifunović šmrče kokain! Svi birači treba da znaju da je on težak narkoman. Pa ko voli i želi, neka glasa za narkomana


Ovo poručuje lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj. On kaže da je odlično to što su analize na VMA dokazale da Trifunović gotovo svakodnevno šmrče kokain. Prema njegovim rečima, svi birači u Srbiji treba da znaju da je Trifunović težak narkoman, pa ko voli i želi, neka glasa za njega takvog.

Nema tajni

Analize krvi Sergeja Trifunovića na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA), gde su ga policajci priveli pošto je posle sudara sa autobusom GSP satima odbijao da preda urin na testiranje, pokazale su da je lider PSG bio drogiran u vreme udesa i da redovno koristi kokain!

Komentarišući ove navode, Šešelj kaže da je za državu i društvo jako dobro to što se sada i zvanično dokazalo da Trifunović koristi kokain.

To da je on narkoman i da šmrče koku napisao sam na Tviteru odmah posle udesa, pre nego što se u medijima pojavio izveštaj sa Vojnomedicinske akademije. Trifunović je tipična osoba koja koristi kokain i koja će vrlo brzo preći i na heroin. Ukoliko već nije… – naglašava Šešelj, dodajući da građani Srbije treba sve da znaju.

Preti mu kazna od 15 dana zatvora ili 120.000 dinara

Prema Zakonu o bezbednosti saobraćaja, Trifunoviću zbog izazivanja udesa pod dejstvom narkotika i odlaska sa mesta nezgode preti kazna zatvora od 15 dana ili novčana kazna od 100.000 do 120.000 dinara. Osim toga, dobiće i 14 kaznenih poena.

– Svi birači treba da znaju da je Trifunović težak narkoman. Svako ko na predstojećim parlamentarnim izborima bude podržao Trifunovića, glasa zapravo za narkomana i narkomaniju. Pa ko voli i ko želi, neka glasa za narkomana… – podvlači Šešelj.

Radna sposobnost

Prema njegovim rečima, u Skupštini Srbije ne može se uvesti testiranje na drogu jer bi to bilo kršenje ljudskih prava.

 Sergej bi mogao da uđe u Skupštinu, ali takva vrsta testiranja u parlamentu je nemoguća pošto krši osnovna ljudska prava, a ta prava imaju i narkomani i alkoholičari. Ali zato treba objaviti u svim medijima ko šta radi i da li koristi neki opijate kako bi građani sve unapred znali. Eventualno oduzimanje mandata, ukoliko PSG uđe u parlament, moguće je samo ako se nekom poslaniku oduzme radna sposobnost zbog droge ili alkohola… – objašnjava Šešelj.

Be the first to comment

Ostavite komentar