REPORTER

Nezavisni dnevni magazin

OTKRIVAMO: Bosanski kriminalac Čume zida nelegalno dvorac na Savskom nasipu! (VIDEO)

Dok se Srbija bori sa koronom, poznati bosanski kriminalac koji živi u Srbiji zida li zida! 

Za vreme vanrednog stanja, nelegalni zamak Ljubiše Buhe Čumeta sazidan na vodoizvorištiu se proširuje.

Tamo su radovi uveliko u toku. 

On ima i svoje pristanište za čamce i jahte, čak i svoju skakonicu ako želi da se okupa, a u vanredno stanje radnici rade na dozidavanju ovog objekta.

Pogledajte samo kako velelepno izgleda:

Nelegalnu vilu na obali Save koju je sagradio zloglasni bosanski kriminalac Ljubiša Buha Čume iz Surčina. on nikada neće moći da legalizuje. Ipak, Buhu to nije sprečilo da nastavi da gradi i dalje.

Dvorac je sada već značajno proširen, ima i dva nova pomoćna objekta, a da Čumeta u tome niko od nadležnih nije sprečio.

Podsetimo, Ljubiša Buha Čume  (55), prvi svedok saradnik sada je na slobodi.

Čume kao prvi ssvedok saradnik nema policijsko obezbeđenje, iako je pre 17 godina razotkrio sve zločine zemunskog klana u procesu za ubistvo premijera Zorana Đinđića i druga dela. Njemu je ugrožen život i prijateljima se ranije poverio da bi bilo ko mogao i čekićem da ga ubije!

Čume je status svedoka saradnika dobio 2003, a 2014. mu je ukinuto obezbeđenje jer su bezbednosne provere pokazale „da nije ugrožen“. Status svedoka saradnika mu zvanično nikad nije ukinut. On je pre ranije izjavio da mu prete i da su pokušali da ga ubiju.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: