Opet krivična prijava protiv Boška Ničića!

Kontroverzni gradonačelnik Zaječara i novopečeni vođa Vučićevih naprednjaka u Timočkoj Krajini Boško Ničić postao je najtuženiji čovek u svom gradu. Protiv njega su vođene mnoge parnice, tužili su ga i država i građani a prtiv njega vode se i sada brojni krivični predmeti.

Najnoviju tužbu protiv ovog profesionalnog političara i njegove “desne ruke” Vesne Bujić, javne pravobraniteljke grada Zaječara, podneo je predsednik pokreta “Cela Srbija” i potpredsednik koalicije “Čuvari Srbije” Saša Mirković zbog izvršenja krivičnog dela zloupotrebe službenog položaja ali i zbog krivičnog dela trgovine uticajem.

Elem, ovo dvoje tuženih (Ničić i Bujićeva) podneli su pre izvesnog vremena prijavu protiv Mirkovića zasnovanu na lažnim činjenicama po kojima je Mirković navodno oštetio grad Zaječar za 13miliona dinara u aferi “Paketići” iako su znali da Mirković nikakav prekršaj nije napravio.

Ta tužba protiv Mirkovića podneta je iz revanšističkih pobuda Boška Ničića koga je Mirković ranije pobedio na izborima a što ovaj nikako nije mogao da mu oprosti a ni da mu zaboravi.

Suđenje Mirkoviću po Ničićevoj i Bujićevoj prijavi je pokazalo da Mirković nije kriv i on je oslobođen svake odgovornosti ali zato sada on tuži Ničića i Bujićevu zbog nanete materijalne i nematerijalne štete koju su mu naneli lažnim prijavljivanjem i zločinačkog udruživanja radi ostvarivanja političke koristi.

Pitanje je na koliko ročišta će Ničić uspeti da se pojavi i da li mu se uopšte isplati da izlazi iz sudnice?

Podeli ovo: