Novi DOS: Velja Ilić, Stamatović, Tadić i Sergej idu na izbore bez Đilasa i Boška?!

FORMIRA SE NOVI DOS?!

Ovih dana prestonicom se spekuliše o formiranju novog DOS-a.

Navodno, svi oni iskreni protivnici aktuelnog režima, ali i Dragana Đilasa koji se ponaša kao jedini vlasnik Demokratske stranke (koju inače poseduje kroz otplaćivanje njenih kreditnih zaduženja!) i tzv. Saveza za Srbiju, ozbiljno razmišljaju o formiranju koalicije koja će izaći na megdan Vučićevoj režimskoj koaliciji.

Bojkot izbora je luksuz koji sebi može da priušti samo multimilioner Đilas, koji na kašičicu daje milostinju svojim skutonošama i pomenutom ostatku nekadašnje Demokratske stranke.

Velja Ilić i Milan Stamatović već su počeli konsultacije sa Borisom Tadićem, Zoranom Živkovićem, Sergejem Trifunovićem i još nekim političkim činiocima oko formiranja novog DOS-a koji će pokušati da spasi šta se spasti može od loše vlasti i još gore opozicije okupljene u Đilasovom tzv. Savezu za Srbiju.

Toj koaliciji pridružiće se verovatno i Stranka moderne Srbije i DSS, Čankova Liga socijaldemokrata Vojvodine, ali i Demokratska stranka nakon smene bezličnog Zorana Lutovca sa mesta šefa partije, koji je, kažu neki izvori, zapravo Đilasov šegrt i koji se nigde i ništa ne pita…

Analitičari predviđaju osvajanje najmanje 25% glasova ove i ovakve koalicije na izborima, ukoliko ona bude zaista formirana i ukoliko bude učestvovala na izborima iduće godine, što uopšte nije loše ukoliko se uzmu sve okolnosti u obzir i ako se uzme u obzir kompromitacija pojma opozicije otkako se Đilas vratio u politiku.

Naredni dani potvrdiće ili demantovati ove spekulacije…

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar