Kako je prebijen Peconi (VIDEO)

Prosto je neverovatno da jedan Srbijanac bude ovako brutalno pretučen usred Beograda od strane crnogorske družine!

Brutalno prebijanje kontroverznog biznismena Predraga Rankovića Peconija u hotelu Prag uzburkalo je javnost Srbije. Novinar Stefan Cvetković objavio je video na YooTube platformi , nakon čega se velikom brzinom proširio po društvenim mrežama.
Peconi se nalazio u društvu izvesnih Crnogoraca na čelu sa Željkom Rutovićem, jednim od trojice preživelih iz kultnog filma “Vidimo se u čitulji”.

Neverovatno je da jedan Srbijanac bude ovako brutalno pretučen usred Beograda od strane crnogorske družine!

Snimak sigurnosne kamere hotela Prag na kome se vidi brutalno prebijanje i ranjavanje kontroverznog biznismena Predraga Rankovića Peconija pojavio se prethodnih dana na društvenim mrežama. Nije poznato ko ga je objavio, ali je nedugo nakon toga snimak obrisan sa mreža, najverovatnije na zahtev Rankovića. Na sudu još nije odlučeno hoće li snimak biti korišćen kao dokaz protiv napadača, iako on jasno pokazuje šta se te noći dogodilo i opovrgava iskaz bar jednog od svedoka pucnjave.

Ubrzo zatim, snimak je obrisan, a na njegovom mestu stoji objašnjenje da je uklonjen zbog „potraživanja autorskih prava“ od strane Rankovićeve Happy TV.

Ostavite komentar

Translate »
%d bloggers like this: