JELENA TRIVAN: Ljotićevci, nedićevci i partizani zajedno u opoziciji su propast!

Nekadašnja uzdanica Demokratske stranke i njena portparolka koja je govorila da će „izbiti rat u Srbiji ako pobede SNS, Toma i Vučić“ a sada direktorka „Službenog glasnika“ i udarna pesnica aktuelnog režima Jelena Trivan, ocenila je da je sadašnji opozicioni sastav osuđen na propast , jer zajedno u koloni, kako je rekla, idu ljotićevci, nedićevci i patrizani


– U tom trenutku DS i SNS nisu delili zajednički politiku, ali je činjenica da danas SNS vodi politiku za koju se ja ideološki zalažem i tragično je da DS, kome sam pripadala, danas ne podržava dijalog sa Prišitnom, ne podržava otvoreno i jasno put ka EU. Izvinite, ali ja bih izdala sebe kada bih podržavala one kojima je vrhunac političkih dometa da premijerku zovu Pantela, homofobe i fašiste.

Upitana da prokomentariše to što su je nazivali preletačicom, Trivan kaže da je bila samo u jednoj stranci, ali da joj je jako zabavno što takvu vrstu kritika daju, kako kaže, ljudi kojima ne možete da na dve kucane strane ispišete u kojim su sve strankama bili.

– Ne postoje trenutne zvezde opozicije ili članovi rukovodstva Saveza za Srbiju, slovima i brojevima nijedan, koji je bio samo u jednoj stranci. Preletač je dakle onaj koji radi za državu, a nije onaj koji svake godine menja stranku i izda svakoga. Pa, dobro… – zaključila je Trivan.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar