Boško Obradović: Aco Srbine, folirantu i bedniče, izađi mi na crtu!

Lider pokreta Dveri Boško Obradović isprozivao predsednika Srbije * Obradović poziva na javni televizijski duel Vučića koji i dalje beži od svakog javnog sučeljavanja sa političkim protivnicima

Otpozdrav Aleksandru Vučiću na niz prozivki prilikom sinoćnjeg gostovanja u emisiji „Ćirilicaˮ na TV HEPI i pitanje za Marića, kada će Vučić dozvoliti da ja gostujem u ”Ćirilici” ili je kaparisao sve ”Ćirilice” do beogradskih izbora?

Jasno je, Aco Srbine, da ste Vi hrabri kada dva i po sata na televiziji sa nacionalnom frekvencijom napadate političke neistomišljenike, a niko od njih nema pravo da Vam odgovori. Vi punih šest godina niste učestvovali niti u jednom jedinom direktnom TV duelu sa predstavnikom opozicije, a glumite nekog opasnog i sposobnog političara.

Vi ste najveća medijska zvezda svih srpskih rijaliti programa. Vi ste jedan običan lažov, folirant i moralni bednik koji sve vreme glumi i misli da može večno da sluđuje i vara ovaj unesrećeni narod. A u stvari ste najobičnija politička kukavica. I gore od toga. Vi ste onaj tip „junakaˮ koji najviše voli da šamara i šutira nogom čoveka kome su vezane i ruke i noge i koji ne može da se brani. A opoziciji su danas u Srbiji vezane i ruke i noge i niti na jednoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom nemamo mogućnost da odgovorimo na sve Vaše rafalne laži, klevete, izmišljotine i prostakluke koje širiti na progandnim medijima pod Vašom kontrolom 24 sata dnevno.

Kažete sinoć da Vas ne pogađa što sam i ja potpisnik apela za Kosovo i Metohiju i da Vas ne interesuje „šta misli Boško Obradović, čije je znanje i obrazovanje veoma skromno, ili izrazito skromno, možda čak i niže od togaˮ?! Zašto onda uopšte pominjete moje ime i prozivate me kada sam tako nebitan? Tu se nešto ne uklapa. Izgleda da Vas ipak nešto tu boli i da Vam smeta.

U sledećem napadu kažete da se sa Đorđem Balaševićem sada druži „onaj ljotićevac i fašista Obradović, što bije žene, što juri žene da ih tuče i što se hvalisa timeˮ. Vi ste se toliko nagojili i otekli od vlasti, moći i bahatosti da više i ne primećujete koliko vređate ljude na ličnoj osnovi, a da to nikakve veze sa politikom nema. Koliko čujem, Vi zapravo imate veze sa prebijanjem svojih supruga, kao i Vaši veliki prijatelji Siniša Mali i Marijan Rističević, tako da je veoma bezobrazno da temu nasilja nad ženama prebacujete na drugoga. Optužba bilo koga u Srbiji za fašizam, a posebno onih koji su dokazani antifašisti, toliko je monstruozna da je neću ni komentarisati, ali Vas podsećam su neki od elemenata fašizma upravo kult vođe i batinaški odredi koji su karakteristični za SNS.

Što se tiče Vaše ocene da koalicija DVERI i „Dosta je bilo“ predstavlja „protivprirodni bludˮ – da li je moguće da imate smelosti da to komentarišete Vi koji sedite u vlasti sa Vukom Draškovićem, Ivicom Dačićem, Rasimom Ljajićem, Aleksandrom Vulinom, Bogoljubom Karićem, Muamerom Zukorlićem… Gde je, dakle, kraj Vašem iživljavanju u svetu medijskog mraka koji ste napravili?

Zašto, Veliki Junače, ne izađete na makar jedan direktan TV duel i ne probate malo kako to izgleda kada Vaše mišljenje nije jedino već postoji i drugo i drugačije?

Be the first to comment

Ostavite komentar